Produktai

SkinMed Super, superoksiduotas, neutralus tirpalas odai, gleivinei, žaizdoms

Produktas yra skirtas valyti odos ar gleivinės žaizdoms.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
500  C01682-01992
115  C01682-01990

Aprašymas

SkinMed® Super yra super oksiduotas, neutralaus pH tirpalas vietiniam naudojimui. Nedirgina, nesukelia alergijos. Sudėtis pagrįsta patentuota ECA (elektrocheminis aktyvinimas) technologija. Produkto poveikis pagrįstas kontroliuojamais reaktyvaus deguonies radikalais. Tirpalas gali sumažinti mikrobų kiekį ir sukurti drėkinančią terpę, kuri gali padėti organizmui skatinti savo paties gijimo procesą. Tirpalo naudojimas ant žaizdos nėra skausmingas ar deginantis, nepažeidžia sveikų audinių.

Paskirtis: Produktas yra skirtas valyti odos ar gleivinės žaizdoms, kad sumažintų infekcijos, sepsio, puvinio ir blogo žaizdos kvapo riziką. Jis tinka tiek ūminėms tiek lėtinėms žaizdoms, įbrėžimams, nudegimams ir opoms visais gijimo etapais (valymas, skalavimas, drėkinimas). Gali sumažinti chirurginių žaizdų, sužeidimų, gleivinių, chroniškų, negyjančių žaizdų, pragulų ir odos paviršiaus  bei grybelinių odos ligų užkrėtimą mikrobais. Galima naudoti nešvarumams ir kvapui šalinti nuo odos ar kailio, dezinfekuoti mažas žaizdeles, pvz., pašalinus erkę. Taip pat tarpupirščių ir odos raukšlių valymui, esant dantenų ar burnos ertmės gleivinių sužalojimams.

Produktas gali būti naudojamas visoms gyvūnų rūšims išskyrus žuvis ir varliagyvius.

Pakuotė: Plastikinis butelis su mechaniniu purškikliu. Kiekis 115 ml, 500 ml

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Sudėtis: Superoksiduotas tirpalas (hipochloro rūgštis), natrio hipochloritas, chloro dioksidas, natrio chloridas, vandenilio peroksidas, ozonas.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Naudojimo būdas: Neskiestą tirpalą galima naudoti žaizdoms purkšti, plauti, naudoti maudant, valyti sudrėkintu tamponu, dėti tirpale sumirkytą marlę tiek kartų per dieną kiek reikia. Jei reikia, pašalinkite plaukus nuo pažeistos vietos. Tirpalo nereikia nuplauti. Produktą galima derinti su kitomis dezinfekavimo priemonėmis ar plovikliais.

Laikymas

Laikymo sąlygos: Nelaikykite aukštesnėje nei 25° C temperatūroje. Laikykite vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, atokiai nuo maisto, gėrimo ir pašarų.  Pradėjus naudoti – laikykite iki 30° C temperatūroje. Nelaikykite saulės atokaitoje ar arti šilumos šaltinių. Neužšaldykite. Nedidelis produkto kiekis gali būti išpiltas praskiedus vandeniu (1:10) ir nuleidžiamas į kanalizaciją. Produktas yra skaidraus skysčio pavidalo su silpnu chloro kvapu. Tuščią praskalautą vandeniu pakuotę galima išmesti kartu su komunalinėmis atliekomis.

Tinkamumo laikas: 12 mėn. Atidarius pakuotę – 6 mėn.

Įspėjimai

Dėmesio: Vengti produkto kontakto su rūgštimis (nedidelė chloro dujų susidarymo rizika).