Produktai

Dentisept, dantų pasta šunims ir katėms

Veikliosios medžiagos:
Chlorheksidino 2 mg

Lipni dantų pasta šunims ir katėms

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
20 g PA6038/MM0000

Aprašymas

Chlorheksidinas yra gerai žinoma dezinfekuojanti priemonė prieš bakterijas ir grybus. Įrodyta, jog jis neleidžia susidaryti apnašoms burnoje ir yra pagalbinė priemonė gyvūnams sergantiems dantenų ir odos raukšlių uždegimu. Chlorheksidinas ypač veiksmingas burnoje ir skirtingai nuo kitų medžiagų jungiasi su baltymais ir emaliu.  Nuo jų atsiskiria lėtai, per 24 val., todėl duoda „depo“ efektą.

Dentisept®  yra specialiai sukurta, kad būtų skani, lengvai naudojama,  gyvūnų gerai toleruojama ir burnoje prilimpanti prie gleivinės ir dantų. Reguliariai naudojant Dentisept®, yra  palaikoma normali burnos aplinka, galima sulėtinti ar išvengti dantų akmenų ir apnašų susiformavimo.

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Sudėtis

1 g gelio yra:

Chlorheksidino           2 mg

Kvapiųjų medžiagų (vanilės)

Pagalbinių medžiagų  1 g

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Naudojimas

Dentisept®  sudėtyje yra chlorheksidino, kuris yra gerai žinoma dezinfekuojanti medžiaga, veikianti prieš bakterijas, virusus ir grybelius. Naudojama šunims ir katėms sergantiems dantenų uždegimu, odos raukšlių dermatitu, stomatitu, periodontitu, susidarius dantų apnašoms ir akmenims.

Naudojimo būdas

Rekomenduojama preparatą burnos ertmėje naudoti su pakuotėje esančiu antgaliu. Jis leidžia lengviau pasiekti giliau esančias dantenas. Naudojant išoriškai, pastą reikia kruopščiai paskleisti ant pažeistos vietos švariu pirštu. Burnoje gyvūnas pats paskirsto pastą liežuviu.

Dentisept ®  galima naudoti kasdien arba kartą per savaitę priklausomai nuo situacijos.

Dentisept ®  rekomenduojama naudoti po šėrimo.

Kontraindikacijos.

Nežinoma.

Šalutinis poveikis

Dentisept ®  yra puikiai toleruojamas. Retais atvejais katėms gali padidėti seilėtekis. Pastoviai ir ilgą laiką naudojant Dentisept ®, gali  patamsėti dantys. Tamsus paviršius lengvai pašalinamas ultragarsu.

Laikymas

Specialieji laikymo nurodymai

Negalima laikyti aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.

Įspėjimai