Produktai

Enterotrat

Suspensija
Papildas viduriavimui stabdyti

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
100  38502018

Aprašymas

Kiaulėms, galvijams, arkliams, šunims ir katėms, naminiams paukščiams (vištoms, kalakutams, fazanams, perlinėms vištoms, balandžiams).

ENTEROTRAT skirtas naudoti kaip papildoma priemonė pasireiškus pirminės ir antrinės kilmės žarnyno veiklos sutrikimams bei ūmaus ir lėtinio apsinuodijimo atveju. Gera detoksikuojanti pagalbinė priemonė.

Pipirmėtės (Mentha piperita) esančios medžiagos - mentolas, mentonas, alfa pinenas ir kiti eteriniai aliejai virškinamajame trakte slopina bakterijų dauginimąsi, stabdo viduriavimą, pasižymi astringuojančiu ir pykinimą (vėmimą) mažinančiu poveikiu.

Žąsinė sidabražolė (Potentilla anserinae) - daug taninų turintis augalas. Jis sustiprina viduriavimą stabdantį ir adstringuojantį pipirmėčių poveikį.

Tuopų pumpuruose (Gemmae populi) esantys fenolio glikozidai (salicinas, populinas) stiprina nuodingų atliekų pasišalinimą iš žarnyno, mažina pažeisto žarnyno ląstelių pabrinkimą ir skatina jų atsistatymą.

Kaolinas (Bolus alba) tai molis pasižymintis absorbcinėmis savybėmis. Jis sutraukia bakterijas, bakterijų toksinus ir vietiškai dirginančias bei atsitiktinai prarytas nuodingas medžiagas.

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

SUDĖTIS

100 ml papildo yra: pipirmėtės(Mentha piperita) lapų nuoviro 25ml, žąsinės sidabražolės(Potentilla anserinae ) nuoviro 20 ml,tuopų pumpurų (Gemmae populi) nuoviro 25 ml, kaolino 3 g, benzoinės rūgšties 0,2 g, dejonizuoto vandens iki 100 ml.

PASTABA

Suspensiją sudaro augaliniai ekstraktai ir molis.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

NAUDOJIMAS

• Stambiems gyvuliams (kiaulėms, arkliams, galvijams): 10 – 15 ml ENTEROTRAT / 100 kg kūno svorio sugirdyti su girdomu vandeniu ar tiesiai į burną.

• Smulkiems gyvūnams (šunys, katės, paukščiai): 2 – 5 ml ENTEROTRAT / 10 kg kūno svorio sugirdyti su girdomu vandeniu ar tiesiai į burną.

Prieš naudojimą gerai suplakti.

Įspėjimai