Produktai

Laižalai Supalyx cattle booster

Pašaro papildas galvijams

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
22.5 kg GG12
80 kg GG13

Aprašymas

Pašarų ir mineralų papildai galvijams ganiavos laikotarpiu arba gausiai šeriant stambiais pašarais, kai papildomai reikia ir energijos, ir baltymų.


NETINKA AVIMS

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Sudėtis:

(Cukrus) cukranendrių melasa, sojos (pupelių) miltai, luobelės (gauti iš genetiškai modifikuotų soju pupelių), palmių riebalų rūgščių distiliatų Kalcio druskos, rapsų miltai, Natrio chloridas, Magnio oksidas, Kalcio oksidas, Kalcio karbonatas, Di-kalcio fosfatas, palmių riebalų rūgščių distiliatai, Glicerinas

Analitinė sudėtis

Priedai:

Vitaminai:

3a672a Vitaminas A  40,000 TV/kg   3a671 Vitaminas D3   8,000 TV/kg    3a700 Vitaminas E  200 TV/kg

Mikroelementai:

Jodas (3b202 bevandenis kalcio jodatas) 30 mg/kg, Kobaltas (3b304 padengtas granuliuotas (II) kobalto karbonatas) 5 mg/kg, Varis (3b405 vario (II) sulfato pentahidratas) 750 mg/kg, Manganas (3b502 mangano (II) oksidas) 400 mg/kg, Cinkas (3b603 cinko oksidas) 790 mg/kg, Cinkas 3b607 (cinko chelatas iš glicino hidrato) 10 mg/kg, Selenas (3b802 padengtas granuliuotas natrio selenitas) 5 mg/kg

Žalieji baltymai 15 %
Žalia ląsteliena 1,6 %
Žalieji riebalai 11 %
Žali pelenai 26 %
Kalcis 6 %
Fosforas 0,6 %
Natris 2 %
Magnis 3 %

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Karbamidas ir jo dariniai:

3d1 Karbamidas 1.8% (aprūpina 34.5% visų baltymų)

Karbamidas šeriamas tik gyvūnams, turintiems sveiką funkcionuojantį prieskrandį. Maksimalią karbamido dozę reikia sušerti palaipsniui. Didžiausias karbamido kiekis turėtų būti šeriamas tik kaip dietos dalis,kurioje gausu lengvai virškinamų angliavandenių ir mažai tirpaus azoto. Ne daugiau kaip 30% visos azoto dienos normos racione turėtų būti gaunama iš karbamido-N.

 

Naudojimo būdas:

22,5 kg Dozavimas: Vienas kibiras 15-ai galvijų.

Naudokite kaip dalinį šėrimą su galimybe laisvai pasiekti produktą. Sunaudojimui įtakos turės kibirų kiekis vianam gyvūnui, pašarų prieinamumas ir kokybė, kitų pašarų prieinamumas, bandos amžius ir kaip arti vandens šaltinis. Užtikrinkite, kad laisvai būtų pasiekiami daug ląstelienos turintys pašarai ir vanduo. Šėrimo lauke metu, kibirą statykite ganykloje, toliau nuo geriamo vandens šaltinio.

80 kg Dozavimas: Viena vonelė 50-čiai galvijų.

Naudokite kaip dalinį šėrimą su galimybe laisvai pasiekti produktą. Sunaudojimui įtakos turės vonelių kiekis vianam gyvūnui, pašarų prieinamumas ir kokybė, kitų pašarų prieinamumas, bandos amžius ir kaip arti vandens šaltinis. Užtikrinkite, kad laisvai būtų pasiekiami daug ląstelienos turintys pašarai ir vanduo. Šėrimo lauke metu, vonelę statykite ganykloje, toliau nuo geriamo vandens šaltinio.

 

Šėrimo norma: Numatomas dienos suvartojimas: iki 500 g vienam galvijui per dieną day    

Įspėjimai

DĖMESIO - SUDĖTYJE YRA VARIO, NEŠERKITE AVIMS!