Produktai

Pet Remedy įjungiamasis purkštuvas

Vaisto kodas:
5055041794895

Įjungiamas purkštuvas

Lėto atpalaidavimo technologija, užtenka iki 6 savaičių.

Ramina (bet neslopina) – Lengva naudoti  - Veiksmingas, poveikis pasireiškia per kelias minutes.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
40  90030

Aprašymas

Pet Remedy yra, pagaminta iš valerijonų, vetiverijų ir kitų raminančių eterinių aliejų.

Pet Remedy veikia kartu su natūraliais smegenų „kurjeriais“ vadinamais neurotransmiteriais, kurie impulsų būdu nervinėms ląstelėms perduoda žinią ar organizmui nurimti, ar „užsidegti“.  Streso ar nerimo metu daug požymių rodo, kad  gyvūno nervai patiria ypač stiprų dirginimą.

Tinka visiems stresą bei nerimą patiriantiems žinduoliams ir paukščiams, tame tarpe katėms, šunims, triušiams, graužikams ir arkliams.

Jeigu augintinis rodo streso požymius, visuomet konsultuokitės su veterinarijos gydytoju.

Streso požymiai gali būti: elgsenos pokyčiai (per didelė savęs priežiūra, nenoras bendrauti, nepaaiškinama agresija), nešvara, apetito nebuvimas ir kasymasis.

Stresą gali sukelti: pokyčiai namuose (naujas augintinis, nauji namai, kompaniono netektis, vienas paliekamas namuose), fejerverkai ir pernelyg didelis triukšmas ar transportavimas, kelionė, vizitas pas veterinarą.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Naudojimo instrukcija:

Nuimkite dangtelį ir tvirtai įsukite buteliuką į įjungiamąjį purkštuvą. Jei yra galimybė pasirinkite elektros rozetę grindų lygyje. Palikite įjungtą visą naudoti skirtą laiką, tai yra 4-6 savaites. Tik 5 Vatai. Veikimo plotas iki 60 m2.

Kelionės metu naudokite kelioninį purkštuvą. Pašalinkite kištuką iš lizdo ir atsargiai išsukite buteliuką. Išspauskite 2-3 lašus skysčio ant purkštuvo dėklo ir pakabinkite jį ant kelioninio narvo ar pan.

Jūs pajusite stiprų žolelių aromatą, kuris po 48 valandų susilpnės.

Įspėjimai