Produktai

Pet Remedy purškalas

Vaisto kodas:
5055041796646

PET REMEDY  natūrali, stresą mažinanti ir raminanti priemonė.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
15  90033
200  90032

Aprašymas

Pet Remedy purškalas pagamintas iš valerijonų, vetiverijų ir kitų raminančių eterinių aliejų.

Pet Remedy veikia kartu su natūraliais smegenų „kurjeriais“, vadinamais neurotransmiteriais, kurie impulsų būdu nervinėms ląstelėms perduoda žinią ar organizmui nurimti, ar „užsidegti“. Streso ar nerimo metu daug požymių rodo, kad  gyvūno nervai patiria ypač stiprų dirginimą.

Tinka visiems stresą bei nerimą patiriantiems žinduoliams ir paukščiams, tame tarpe katėms, šunims, triušiams, graužikams ir arkliams.

Jei jūsų augintinis rodo streso požymius, visuomet konsultuokitės su veterinarijos gydytoju.

Streso požymiai gali būti: elgsenos pokyčiai (per didelė savęs priežiūra, nenoras bendrauti, nepaaiškinama agresija), nešvara, apetito nebuvimas ir kasymasis.

Stresą gali sukelti: pokyčiai namuose (naujas augintinis, nauji namai, kompaniono netektis, vienas paliekamas namuose), fejerverkai ir pernelyg didelis triukšmas ar transportavimas, kelionė, vizitas pas veterinarą.

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Pet Remedy augalinių aliejų mišinį sudaro:  valerijono, saldžiųjų bazilikų, vetiverijos, paprastojo šalavijo eteriniai aliejai. Gali sukelti alerginę reakciją.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Galite purkšti tiesiog ant tekstilės paviršių (taip pat drabužių). Neutralus pH, todėl saugu patekus ant odos ir kailio. Pradeda veikti per keletą minučių. Galima naudoti automobilyje, tvarte, arklio garde ir kt. Taip pat galite šiek tiek užpurkšti sau ant pirštų ir švelniai patrinti gyvūno snukį, pasmakrę, krūtinės viršutinėje dalyje. Negalima purkšti tiesiai gyvūnui į snukį.

Įspėjimai