Produktai

RumiLife CAL24 bolus

KALCIO BOLIUSAI GALVIJAMS.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
N1  706440

Aprašymas

DIETINIS MINERALINIS PAPILDAS MELŽIAMOMS KARVĖMS POGIMDYMINĖS PAREZĖS RIZIKOS SUMAŽINIMUI.

RumiLife®CAL24 ™ veiksmingai užkerta kelią pogimdyminei hipokalcemijai.

RumiLife®CAL24™ yra greito atpalaidavimo ir ilgalaikio pasisavinimo viena kalcio dozė (2 boliusai), kuri turi būti duodama po veršiavimosi. Pailgos formos boliusai yra padengti augalinių riebalų ir propileno danga, kuri užtikrina saugų ir lengvą vaistų sugirdymą gyvuliui.

Boliusai padeda palaikyti normalų jonizuoto kalcio lygį kraujyje dieną po veršiavimosi. Per 24 valandas preparatas laipsniškai pasisavinamas pro pilvo sienelę. Be tiesioginio pasisavinimo pro skrandį, preparatui patekus į plonąsias žarnas vyksta antrinis jo pasisavinimas. Vienos dozės, kurią sudaro du boliusai, sudėtyje yra 100 gramų kalcio ir 120 000 TV vitamino D3 ir magnio.

 

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

SUDĖTIS: Maerl (jūros dumbliai), Kalcio chloridas, Kalcio karbonatas, Magnio oksidas, kokoso aliejus.

Analitinė sudėtis

ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Kalcis 25,1 %, Magnis 2,2%, Fosforas 0%, Natris 0%, drėgnumas 16,4 %. Kiekviename 206 g. boliuse yra 50 g. kalcio (31,2 g iš kalcio chlorido, 15,8 iš Maerl jūros dumblių ir 3 g. iš kalcio karbonato).

PRIEDAI (1 kg.): VITAMINAI. Vitaminas D3 3ª671 – 140 000 TV

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

NAUDOJIMO BŪDAS: Šio papildo sudėtyje yra didelis kalcio kiekis, lengvai įsisavinamų kalcio druskų pavidalu.

Naudokite tik atsiradus pirmiesiems veršiavimosi požymiams ir iki 2 dienų po veršiavimosi.

  1. Duokite vieną pakuotę (2 boliusus) iškart po veršiavimosi.
  2. Taip pat galima naudoti po kalcio injekcijos: Viena pakuotė (2 boliusai), 2-3 valandas po injekcijos, kad suteikti papildomą papildų kiekį. Taikyti tik 48 val. laikotarpiu po veršiavimosi.

Prieš naudojant pasitarkite su savo šėrimo specialistu. Jis turėtų peržiūrėti mineralų kiekį racione.

Sudavimas: Atidarykite boliuso pakuotę ir įstatykite plokščią boliuso galą į tinkamo dydžio boliusų laikiklį. Įkiškite boliuso laikiklį karvei į burną kaip galima giliau ir paleiskite boliusą, leisdami karvei jį nuryti. Pakartokite tą patį su kitu boliusu. Po sudavimo pagirdykite gyvulį. Rekomenduojama, kad boliusą suduotų kompetetingas asmuo. Neduokite pažeistų boliusų.

Laikymas

LAIKYMO SĄLYGOS: Laikykite produktą originalioje pakuotėje, vėsioje, sausoje vietoje apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Plastikinę pakuotę nuimkite tik prieš naudojimą. Laikykite 2-32°C temperatūroje. Neužšaldykite. Saugokite nuo vaikų.

Įspėjimai

DĖMESIO: Negalima vartoti kartu su vitaminu D2. Bandymas priverstinai sušerti karvei boliusą, kai dėl kažkokios priežasties ji negali jo nuryti, gali sukelti rimtus sužeidimus ar net gyvūno mirtį.