Produktai

SkinMed chlorhexidin 4% šampūnas šunims ir katėms

Veikliosios medžiagos:
Chlorheksidino diacetatas 5 mg/ml

Antimikrobinis šampūnas šunims, katėms ir žirgams.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
236  C01677-01984

Aprašymas

Valo, dezodoruoja, suteikia kailiui blizgesio. SkinMed chlorhexidin 4% yra koncentruotas antimikrobinis šampūnas šunims, katėms ir arkliams. Jis priklauso gydomiesiems šampūnams, kuriuose yra didelė veikliosios medžiagos chlorhexidino koncentracija. Šampūnas naudojamas, esant šunų, kačių bei arklių odos ir kailio problemoms. Taip pat skiriamas diagnozuojant seborėjinį dermatitą. Produktas pasižymi ne tik dezinfekuojančiomis ir valančiomis savybėmis, bet ir kvapą šalinančiu povekiu bei atstato gydomo gyvūno kailio blizgesį.

Pakuotė: Tirštas turkio spalvos tirpalas plastikiniuose buteliukuose po 236 ml.

 

Kokios yra pagalbinių medžiagų savybės?

Natrio laurilo eterio sulfatas (Texapon NSO) – užtikrina klampumą ir emulgavimo savybes.

Kokamidopropilo betainas (Dehyton PK45) – stiprina odos barjerinę funkciją ir turi antistatinį poveikį.

PEG-7 Glicerilo kokoatas (Cetiol HE) – užtikrina reikiamą gydomųjų šampūnų tirpumą.

Oko gliukozidas (Planatacare 818 UP) – pasižymi puikiu dermatologiniu poveikiu.

PEG-12 Dimetikonas (Dow Corning 193) – kondicionierius drėkinantis ir minkštinantis odą.

Polikvaternis-10 (Celquat SC-230M) – drėkina odą.

Žalioji arbata – natūralus kvapas, išryškina kailio spalvą, o dėl didelio antioksidantų kiekio skatina intensyvų kailio augimą.

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Sudėtis: Chlorheksidino diacetatas 40 mg/g

Natrio laurilo eterio sulfatas, Kokamidopropilo betainas, Koko gliukozidas, PEG-12 Dimetikonas, PEG-7 Glicerilo kokoatas, kvapai, žalioji arbata, Natrio chloridas, Polikvaternis-10, Briliantinio mėlynojo dažai FCF, citrinų rūgštis, demineralizuotas vanduo.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Naudojimo būdas: SkinMed® Chlorhexidine šampūnas tepamas ant sudrėkinto gyvūno kailio tokiu kiekiu, kad susidarytų pakankamai putų. Gyvūną maudyti šiltu vandeniu. Naudokite pakankamą kiekį šampūno (įprastai 15 ml šampūno pakanka vidutinio dydžio šuniui, tai atitinka valgomąjį šaukštą), kad susidarytų putos ir jeigu reikia, užpilkite daugiau vandens. 2-5 minutes masažuokite produktą į kailį ir odą. Tada švariu vandeniu kruopščiai nuskalaukite. Jeigu reikia, šampūną galima naudoti antrą kartą. Išdžiovinkite kailį. Procedūrą galima kartoti pagal poreikį ir atsižvelgiant į odos ir kailio būklę, kas 1-7 dienas. Kai odos ir kailio būklė pagerėja, intervalus tarp maudymų galima ilginti.

Laikymas

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 15°C iki 25°C. Nešaldyti produkto. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Skirtas tik gyvūnams! Tik išoriniam naudojimui! Prieš naudojimą suplakti!

Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai.

Įspėjimai

Dėmesio: Venkite kontakto su akimis. Saugokite nuo vaikų. Skirta tik gyvūnams.

Tik išoriniam naudojimui.