Produktai

SkinMed Ophtal, akių valiklis su mėlynių ekstraktu

SkinMed® Ophtal yra superoksiduotas, ph neutralus tirpalas su mėlynių ekstraktu, skirtas sudirgusioms, niežtinčioms akims bei purvui ir dulkėms akių srityje valyti.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
60  C02452-02818

Aprašymas

Skystis gali sumažinti mikrobų kiekį valomoje vietoje. Gali pagerinti „sausų akių“ būklę. Mėlynių ekstraktas ramina sudirgusias akis, gali pagerinti regėjimą ir skatinti kolageno gamybą akyje. Produktas yra saugus naudoti visų tipų gyvūnams. Aplikacija neskausminga ir nedirgina. Jame nėra alkoholio, steroidų ar antibiotikų.

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Izotoninis buferinis tirpalas pH 7,2 (99,00%), mėlynių ekstraktas (1 %)

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Naudojimo būdas: Produktas neskiedžiamas. Galima naudoti tiek kiek reikia. Lašinkite 1-2 lašus į kiekvieną akį, 3-4 kartus per dieną. Norint kruopščiau išvalyti akis, sudrėkinkite vatos lapelį ar gabalėlį ir valykite sritį apie akis. Nereikia nuplauti. Skalavimui galima naudoti ir didesnį skysčio kiekį.

Laikymas

Tinkamumo laikas: 12 mėn. Sunaudoti per 6 mėn. nuo atidarymo.

Įspėjimai

Laikymo sąlygos: Ilgam laikymui - laikyti originalioje pakuotėje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, vėsioje, tamsioje vietoje.  Pradėjus naudoti – laikyti iki 30° C temperatūroje. Nelaikykite saulėkaitoje ar arti šildymo šaltinių. Saugoti nuo užšalimo. Nedidelis produkto kiekis gali būti išpiltas praskiedus vandeniu 1:10 ir nuleidžiamas į kanalizaciją. Produktas yra skaidraus gelio pavidalo. Tuščią praskalautą vandeniu pakuotę galima išmesti kartu su komunalinėmis atliekomis.