Produktai

Thorsil Maize, siloso konservantas

THORSIL® – druskos pagrindu sukurtos silosavimą veikiančios medžiagos, kurios žmonėms yra švelnios ir neėsdinančios.

Šis druskos pagrindo priedas ne tik padeda išgauti puikų silosą, tačiau jį vartodamos karvės duoda daugiau pieno ir geriau auga.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
1000 litras 4810005

Aprašymas

Gero siloso išgavimas – tai kompromisas tarp fermentacijos proceso ir silosavimo proceso, kurio metu silosas neįkaista, kai yra atviras. THORSIL sukurtas susidoroti su šiuo paradoksu ir išgauti gerą silosą.

Suderinus veiksmingą bakterijų slopinimą, natrio nitritą ir kitas tris priemones, kovojančias prieš mieles ir pelėsį, iš visų tipų pasėlių išgaunamas maistingas ir sveikas silosas. Be to, THORSIL gali būti naudojamas nepriklausomai nuo sausųjų medžiagų kiekio ir laikymo sistemos.

● Tinka kukurūzams
● Stiprus konservavimo poveikis
● Apsaugo silosą nuo įkaitimo
● Naudotinas kiekis 2 litrai.
● Neėsdina.
 

Sudėtis ir priedai

Sudėtis
Natrio benzoatas
Natrio proprionatas
Kalio sorbatas
   
   
   
pH-vertė: 8-9
Tankis: 1,13 g/cm3

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas
  Silosas / maišas
Pasėliai Kukurūzai
Sausosios medžiagos 25-45%
Dozė
(l/tonai šviežių medžiagų)
2
Laikymo sistema Visos
Ėsdinantis Ne
Apsaugo nuo Mielių ir pelėsio
Svarbiausios ypatybės Apsaugo nuo įkaitimo

 

Esant sudėtingoms sąlygoms, pvz., dirvos užterštumui ar šalnai, padidinkite dozę 1 litru. Jei sausųjų medžiagų kiekis didesnis nei 50%, praskieskite produktą su tiek pat kiekio vandens ir taikykite dvigubą dozę.
Niekada nemaišykite produkto su niekuo kitu išskyrus vandenį. Produktas greitai reaguoja su mažais rūgščių kiekiais. Labai kruopščiai išvalykite indą.
Galioja 2 metus nuo pagaminimo datos. Šaldomas produktas užšąla (-20oC), tačiau šildomas grįžta į pradinę būseną nepažeistas.  

Įspėjimai

Produktas turėtų būti laikomas sausoje, tamsioje ir geriausia vėsioje patalpoje, atokiau nuo pašaro, maisto ir geriamojo vandens.
THORSIL negalima duoti tiesiogiai, palaukite 2-4 savaites. Silosavimo proceso metu natūraliai išsiskiria pavojingos dujos. Užtikrinkite gerą vėdinimą patalpoje, kurioje yra silosas. Dirbdami su silosu dėvėkite apsauginius rūbus, žr. MSDL.
THORSIL turėtų būti naudojamas įsiurbimo rotoriuje arba smulkintuve, priklausomai nuo įrenginio. Naudokite dozavimo prietaisus siekdami užtikrinti tolygų THORSIL pasiskirstymą.