Produktai

Thorsil Sky, siloso konservantas

THORSIL® – druskos pagrindu sukurtos silosavimą veikiančios medžiagos, kurios žmonėms yra švelnios ir neėsdinančios.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
200 litras 4810003
1000 litras 4810002

Aprašymas

Gero siloso išgavimas – tai kompromisas tarp fermentacijos proceso ir silosavimo proceso, kurio metu silosas neįkaista, kai yra atviras. THORSIL sukurtas susidoroti su šiuo paradoksu ir išgauti gerą silosą.

Šis druskos pagrindo priedas ne tik padeda išgauti puikų silosą, tačiau jį vartodamos karvės duoda daugiau pieno ir geriau auga.

Suderinus veiksmingą bakterijų slopiklį, natrio nitritą ir kitas tris priemonės, kovojančias prieš mieles ir pelėsį, iš visų tipų pasėlių išgaunamas maistingas ir sveikas silosas. Veiksmingas siloso priedas SKY gali būti naudojamas visų pasėlių silosavimui, pvz., žolei, žolei-dobilams, kukurūzams, visiems pasėliams, kurių sudėtyje yra iki  50 % SM. SKY tinka visoms laikymo sistemoms. SKY užtikrina greitą silosavimo pradžią ir greitą pH sumažėjimą, tačiau taip pat pasižymi stipriomis konservavimo savybėmis ir apsaugo nuo įkaitimo net didesnį siloso kiekį.   

● Tinka žolei ir žolės / ankštinių mišiniui 
● Naudotinas kiekis 3 litrai
● Neėsdina
● Apsaugo nuo sporų ir klostridijų
● Apsaugo silosą nuo kaitimo

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Esant sudėtingoms sąlygoms, pvz., dirvos užterštumui ar šalnai, padidinkite dozė 1 litru. Jei sausųjų medžiagų kiekis didesnis nei 50%, praskieskite produktą su tiek pat kiekio vandens ir taikykite dvigubą dozę.
Niekada nemaišykite produkto su niekuo kitu išskyrus vandenį. Produktas greitai reaguoja su mažais rūgščių kiekiais. Labai kruopščiai išvalykite indą.

THORSIL negalima duoti tiesiogiai, palaukite 2-4 savaites. Silosavimo proceso metu natūraliai išsiskiria pavojingos dujos. Užtikrinkite gerą vėdinimą patalpoje, kurioje yra silosas. Dirbdami su silosu dėvėkite apsauginius rūbus.
THORSIL turėtų būti naudojamas įsiurbimo rotoriuje arba smulkintuve, priklausomai nuo įrenginio. Naudokite dozavimo prietaisus siekdami užtikrinti tolygų THORSIL pasiskirstymą.

Pasėliai Visi
Sausosios medžiagos 25-50%
Dozė
(l/tonai šviežių medžiagų)
3
Laikymo sistema Visos
Ėsdina Ne
Apsaugo nuo Nepageidaujamų bakterijų ir mielių
Svarbiausios ypatybės Vienas priedas - įvairialypis panaudojimas
Laikymas

Produktas turėtų būti laikomas sausoje, tamsioje ir geriausia vėsioje patalpoje, atokiau nuo pašaro, maisto ir geriamojo vandens.

Galioja 2 metus nuo pagaminimo datos. Šaldomas produktas užšąla (-20oC), tačiau šildomas grįžta į pradinę būseną nepažeistas.  

Įspėjimai