Produktai

Thorsil Wet, siloso konservantas

THORSIL® – druskos pagrindu sukurtos silosavimą veikiančios medžiagos, kurios žmonėms yra švelnios ir neėsdinančios.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas

Aprašymas

THUNDER turėtų būti naudojamas šlapioms medžiagoms siekiant greitai sumažinti pH ir apsaugoti silosą nuo sviesto rūgšties susiformavimo. Jis labai tinka rulonams dėl savo antibakterinių dujų poveikio savybių. Silosavimo profilis labai stiprus, tačiau yra pakankamai konservantų, kad slopintų mieles silosavimo proceso pradžioje ir taip pat išgavimo metu siekiant sumažinti kaitimą.

  • Slopina klostridijas, užkerta kelią sviesto rūgšties gamybai
  • Dujų poveikio savybės
  • Stiprus silosavimo poveikis, todėl greitai pasiekiamos žemos pH vertės
  • Pakankamai konservantų, kad slopintų mieles, užkerta kelią kaitimui

Suderinus veiksmingą bakterijų slopinimą, natrio nitritą ir kitas tris priemones, kovojančias prieš mieles ir pelėsį, iš visų tipų pasėlių išgaunamas maistingas ir sveikas silosas. Be to, THORSIL gali būti naudojamas nepriklausomai nuo sausųjų medžiagų kiekio ir laikymo sistemos.

Šis druskos pagrindo priedas ne tik padeda išgauti puikų silosą, tačiau jį vartodamos karvės duoda daugiau pieno ir geriau auga.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

THORSIL negalima duoti tiesiogiai, palaukite 2-4 savaites. Silosavimo proceso metu natūraliai išsiskiria pavojingos dujos. Užtikrinkite gerą vėdinimą patalpoje, kurioje yra silosas. Dirbdami su silosu dėvėkite apsauginius rūbus, žr. MSDL.
THORSIL turėtų būti naudojamas įsiurbimo rotoriuje arba smulkintuve, priklausomai nuo įrenginio. Naudokite dozavimo prietaisus siekdami užtikrinti tolygų THORSIL pasiskirstymą.

Esant sudėtingoms sąlygoms, pvz., dirvos užterštumui ar šalnai, padidinkite dozę 1 litru. Jei sausųjų medžiagų kiekis didesnis nei 50%, praskieskite produktą su tiek pat kiekio vandens ir taikykite dvigubą dozę.
Niekada nemaišykite produkto su niekuo kitu išskyrus vandenį. Produktas greitai reaguoja su mažais rūgščių kiekiais. Labai kruopščiai išvalykite indą.Galioja 2 metus nuo pagaminimo datos. Šaldomas produktas užšąla (-20oC), tačiau šildomas grįžta į pradinę būseną nepažeistas.  

Pasėliai Žolė / dobilai /
liucerna
Žolė / dobilai
liucerna
Sausosios medžiagos 20-35% 25-50%
Dozė
(l/tonai šviežių medžiagų)
2 2
Laikymo sistema Visos Rulonai
Ėsdina Ne Ne
Apsaugo nuo Nepageidaujamų bakterijų Nepageidaujamų bakterijų
Svarbiausios ypatybės Slopina klostridijas ir sporas Slopina klostridijas ir sporas
Laikymas

Produktas turėtų būti laikomas sausoje, tamsioje ir geriausia vėsioje patalpoje, atokiau nuo pašaro, maisto ir geriamojo vandens.

Įspėjimai